Gebakken zalm met ansjovis, knoflook en tomaat gebakken raapsteeltjes en asperges.

Gebakken zalm met ansjovis, knoflook en tomaat gebakken raapsteeltjes en asperges.

 

Ansjovis, knoflook en tomaat gebakken raapsteeltjes, gebakken zalm en asperges.

 

Nodig:

300 gram zalm zonder huid

Bakje raapsteeltjes

2 tomaten

10 asperges

1 citroen

2 sjalotten

Blikje ansjovis

Olijfolie

Teriyaki saus

Roomboter

 

En maken maar:

Schil de asperges en kook ze 4 minuten in water met citroen en zout. Giet ze af en voeg roomboter en een beetje citroensap toe, snij ze dan door de helft.

 

Snij de ansjovis, sjalotten fijn

Snij de tomaat in kwarten en haal het zaad eruit.

 

Hak het tomaten zaad fijn en snij de buitenkant van de tomaat in kleine blokjes

Doe de olie van de ansjovis in een bakpan samen met 2 plakken citroen, doe de zalm erbij en bak deze 3/4 gaar.

 

Blus de zalm af met teriyaki saus en hak hem in grove stukken zodat de saus lekker de zalm in gaat. Voeg nu de tomatenblokjes toe en zet de pan naast het vuur.

 

Fruit de sjalotten en ansjovis en het zaad van de tomaat met wat olijfolie en voeg de raapsteeltjes toe.

Hou een raapsteeltjes achter en maak deze op smaak met iets citroen en peper en zout en olijfolie.

 

Doe gebakken raapsteeltjes op een bord met daarop de stukken zalm, dan de asperges en de rauwe raapsteeltjes.

Eetsmakelijk!!!!

 

Met dank aan: E&E Catering
 Gebakken zalm met ansjovis, raapsteeltjes, tomaten, asperges

Direct starten met trainen!

Na aankoop ontvang je het trainingsschema direct in jouw mailbox.

Ook leuk als kado!

Wil jij iemand verrassen? Wat is een beter kado dan je gezonder en fitter te voelen!

Bereikbaar voor advies

Stuur ons een privebericht op facebook en wij nemen zsm contact met je op!

Veilig betalen

Wij geven om uw veiligheid. Gegevens worden nooit met derden gedeeld.